Agenda

Agile Turkey Summit 2020 is a two day, international online event gathering Agile enthusiasts together. We would like you to take part in the 8th Agile Turkey Summit to discuss the hot topics in Agile world.

* All activities are based on the time zone in Turkey(GMT+3)

  EVENT NAME SPEAKERS IMAGE DURATION TIME(GMT+3)*
Opening Speech Opening Speech 30 min. 12:30-13:00
The Zombie Scrum Survival Guide Henri Lipmanowicz & Barry Overeem The Zombie Scrum Survival Guide 40 min. 13:00-13:40
Break (20 min.) 20 min. 13:40-14:00
Dear Agile, we're not breaking up, but we need to talk Laurence Jourdain Dear Agile, we're not breaking up, but we need to talk 40 min. 14:00-14:40
Break (20 min.) 20 min. 14:40-15:00
Doing Agile Right Darrell Rigby Doing Agile Right 40 min. 15:00-15:40
Break (20 min.) 20 min. 15:40-16:00
Why product thinking is so hard Jeff Patton Why product thinking is so hard 40 min. 16:00-16:40
Break (20 min.) 20 min. 16:40-17:00
Keynote Speaker Jeff Sutherland Keynote Speaker 1 hour 17:00-18:00
  EVENT NAME SPEAKERS IMAGE DURATION TIME(GMT+3)*
Unlearn Management Evan Leybourn Unlearn Management 40 min. 13:00-13:40
Break (20 min.) 20 min. 13:40-14:00
An introduction to Beyond Budgeting – Business Agility in practice Bjarte Bogsnes An introduction to Beyond Budgeting – Business Agility in practice 40 min. 14:00-14:40
Break (20 min.) 20 min. 14:40-15:00
CEO Talk:Leadership Redefined Yeşim Pınar Kitapçı & Ömer Uyar & Haydar Yenigün & Burak Gören CEO Talk:Leadership Redefined 1 hour 15:00-16:00
Break (20 min.) 20 min. 16:00-16:20
YARATICI ÖZGÜVEN Selçuk Erdem YARATICI ÖZGÜVEN 1 hour 16:20-17:20
Closing Speech Speakers 10 min. 17:20-17:30